Gabriela Firea trece prin momente grele. Primarul general al Capitalei are probleme de sănătate, iar cele mai recente vești nu sunt deloc îmbucurătoare, întrucât edilul a primit un diagnostic șocant. Anunțul a fost făcut chiar de soțul acesteia, Florentin Pandele.

Ce spune Florentin Pandele despre starea de sănătate a soției sale

Într-un interviu acordat pentru România TV, Florentin Pandele a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția sa. Din luna decembrie a anului trecut și până în momentul de față, Gabriela Firea a suferit trei intervenții chirurgicale.

„Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună <>. M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic.

În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu” , a dezvăluit Florentin Pandele.

Gabriela Firea a refuzat să se trateze în străinătate

Totodată, primarul Voluntariului a preferat să se trateze în țară, în ciuda faptului că mai mulți prieteni închiriaseră un avion pentru a o transporta la o clinică privată.

„Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat.

I-am zis: <>. Culmea, chiar în ziua respectivă cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres la Madrid. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea” , a mai spus Florentin Pandele.